Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

Anı defteri...

Genel konular Katagorisinde ve  Her Telden Forumunda Bulunan  Anı defteri... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Değerli canlar herkesin hayatında yaşadığı yi kötü anıları vardır bu bölümde o anılarımızı paylaşaım... Yıllar önce ilk bağlamayı elime aldığımda 14 yaşındaydım eve korka korka götürmüştüm kuzenimden almıştım kırık idi teknesi kapağı ilk gece uyumamıştım baş ucumda kılıfında ona bakıyordum bir gün gelecek çok güzel şeyler yapacağım seninle demiştim Hırs ile çalmaya başladım yasaklara engellere rağmen şimdi her anımı onunla paylaşırım sazım sözümdür kısacası benim bu acımasız hayatta tek yaşam kaynağımdır....

Seçenekler
Alt 18.01.13   #1
ByMunzur
Banned
Banned Users
Nereden: Müzik Diyarı
Rep Puani : 31
Post Anı defteri...

Değerli canlar herkesin hayatında yaşadığı yi kötü anıları vardır bu bölümde o anılarımızı paylaşaım...

Yıllar önce ilk bağlamayı elime aldığımda 14 yaşındaydım eve korka korka götürmüştüm kuzenimden almıştım kırık idi teknesi kapağı ilk gece uyumamıştım baş ucumda kılıfında ona bakıyordum bir gün gelecek çok güzel şeyler yapacağım seninle demiştim Hırs ile çalmaya başladım yasaklara engellere rağmen şimdi her anımı onunla paylaşırım sazım sözümdür kısacası benim bu acımasız hayatta tek yaşam kaynağımdır.
Sponsor Reklamlar

Deniz, renk ve Redsefa bunu beğendiler.
ByMunzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 18.01.13   #2
BERF62
BERF62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Hiçlik
Rep Puani : 46
Standart Cevap: Anı defteri...

...Mart/2012 Dünya Emekçi Kadınlar Günü için miting düzenlenecekti. Ailem "Biz doğuştan fişliyiz, yapma etme, artık yeter, bir kızımız var ondan da olacağız" diye liseden beri biraz dizginlemeye çalışır.
Neyse e Barf durur mu, hadi ben arkadaşla buluşacağım diye çıktım evden, gittim meydana.
E tabi zırto gibi kortejde en öndeyim. Olaysız şekilde anıldı, miting bitti.
Akşam eve gittim. Bizimkiler yok, eh iyi bari diyerek yayıldım Ardından bir telefon, meğer bizim xaloya gitmişler. Televizyonda Barf'ı görmüşler, hane halkını kandırmışlar yok Barf değil o diye. Ana zar zar bağırır, etabi; bayağı bir fırça yemiştim. Bir süre yasaklara vurulmuştum.
Ama işte fikir, yürek ölmüyor. Yine nerde bir etkinlik orada Barf. Artık onlar da salıverdi beni çayıra Düzgin beni kayıra
Sponsor Reklamlar

Deniz, ByMunzur ve Redsefa bunu beğendiler.
BERF62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 18.01.13   #3
ByMunzur
Banned
Banned Users

BERF62 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...Mart/2012 Dünya Emekçi Kadınlar Günü için miting düzenlenecekti. Ailem "Biz doğuştan fişliyiz, yapma etme, artık yeter, bir kızımız var ondan da olacağız" diye liseden beri biraz dizginlemeye çalışır.
Neyse e Barf durur mu, hadi ben arkadaşla buluşacağım diye çıktım evden, gittim meydana.
E tabi zırto gibi kortejde en öndeyim. Olaysız şekilde anıldı, miting bitti.
Akşam eve gittim. Bizimkiler yok, eh iyi bari diyerek yayıldım Ardından bir telefon, meğer bizim xaloya gitmişler. Televizyonda Barf'ı görmüşler, hane halkını kandırmışlar yok Barf değil o diye. Ana zar zar bağırır, etabi; bayağı bir fırça yemiştim. Bir süre yasaklara vurulmuştum.
Ama işte fikir, yürek ölmüyor. Yine nerde bir etkinlik orada Barf. Artık onlar da salıverdi beni çayıra Düzgin beni kayıra

Tipik Dersimli alıştılar artık sana
Sponsor Reklamlar

Alt 18.01.13   #4
Redsefa
Redsefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: ankara

anı defterine güzel bir anı da ben yazayım

ANI
Sponsor Reklamlar

Alt 18.01.13   #5
bilgeyol
bilgeyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici
Yönetici
Nereden: KERBELADAN
Rep Puani : 76

Redsefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anı defterine güzel bir anı da ben yazayım

ANI

ANIN ortalığı mest etti bayağı duyguluydu.
Sponsor Reklamlar

renk, ByMunzur ve Redsefa bunu beğendiler.
Alt 18.01.13   #6
ByMunzur
Banned
Banned Users

Redsefa abi sende şimdi ilim dolu anılar vardır yararlanmak isteriz

Bilgeyol abim de de devrim kokan anılar vardır

paylaşın bizlerle
Sponsor Reklamlar

bilgeyol bunu beğendi.
Alt 18.01.13   #7
Redsefa
Redsefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: ankara

Hadi yazayım bir tane

Balkanlarda araştırma yapıyoruz, Arnavutluğa gittik, Bektaşi köylerini bulacağız, tekke babalarıyla sohbet edeceğiz, varsa eskiden kalma eserlerini, yazmalarını inceleyeceğiz. Bize tekkesi olan 3 köy adı verdiler fakat köyler anayoldan uzakta, içeride biraz. Orada bize rehberlik eden İlir isminde bir arnavut bektaşisi vardı. Dedim bir sürü köy geçtik, siz bunların bektaşi yada hristiyan köyü olduğunu nasıl ayırt ediyorsunuz? diye sordum

Bana;;
- kışın kolay oluyor dedi.
Ben cevabı anlamadım, ne demekti kışın anlamak kolay oluyor.
-anlayamadım dedim. Gittiğimiz ay şubat ayı idi ve 20-25 cm kar vardı yollarda.
İlir bana dedi;
-eğer bir köy yoluna baktığında 20 adam yürüyor ve tek bir ayak izi görüyorsan , o köy bektaşi köyüdür. dedi
Bu laf bana çok abartılı gelmişti. Ama bu gözler gördü ki, rehberimiz İlir doğruyu söylemişti.
Aşk-ı muhabbetle
Sponsor Reklamlar

Deniz, bilgeyol, renk ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
Alt 18.01.13   #8
bilgeyol
bilgeyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici
Yönetici
Nereden: KERBELADAN
Rep Puani : 76

lise yıllarımdı,

12 eylül öncesine tekabül ediyor,

lisede haliyle sol hakimdi fakat görüş ayrılığı çoktu,

iki gurup arasında ideolojik sürtüşme sürüyordu,

bizler araya girip ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorduk,

öğlen okulda çıkışında kavga olmasın diye,

son derse girdiğimizde ortalığı sakinleştirememiştik,

hala bir birleriyle zıtlaşıyorlardı,

zil çaldı okul dağıldıktan sonra ,

okulun 500 metre ilerisindeki boşlukta kavgaya tutuştular,

bizler ayırmaya çalışırken,

her iki taraftanda yumruk yiyorduk arada bir,

kavga 15 dakika sürdü nihayetinde,

yumruk yiyerekte olsa ortamı yatıştırdık,

ve sonraki günlerde bunu konuşurken

polis neden gelip ayırmadı gibi konular konuşuldu,

bizde kavga edenlerin iki sol görüş olduğu için,

işlerine geliyordu bırakın bir birini yesinler diye gelmediler görüşünü savunduk,

bu gün bakıyorumda neredeyiz..............
Sponsor Reklamlar

Deniz, renk, ByMunzur ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Konu bilgeyol tarafından (18.01.13 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.
bilgeyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.01.13   #9
renk
renk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: istanbul
Rep Puani : 80

Birgün nufüs dairesine gittik oğlumla- oğlum o zaman 8,9 yaşlarındaydı- nufüs cüzdanını yenilemek için... Herkes gibi numaramı aldım bekliyorum... Hiper Aktif bir çocuk ve o tip ortamlarda çocuklar çok sıkılır, ahret soruları sorar, susadım ya da tuvaletim geldi der sırasıyla bu halleri yaşadım... Sonra oğlum bi sakinleşti, bi sessizleşti bana sokuldu anlamadım nolduğunu! Meğer bütün bilgisayarların bağlı olduğu kasanın düğmesini kapatmış küçücük bir aralıktan görünüyordu. Memurlar birbirlerine bakıp noldu filan diyorlardı, bi tanesi işte şu çocuk yaptı diye bizi gösterdi...Beni düşünün artık Herkes bize bakıyor, söyleniyor, herkes stresli, sıra çok Çocuk ne bilsin filan dedim. Oğlumun elinden tutup kaçar gibi gittim ordan.
Uzun süre sonra işimi halletmek için gittiğimde o aralığı kapatmışlardı
Sponsor Reklamlar

bilgeyol, ByMunzur ve Redsefa bunu beğendiler.
renk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.01.13   #10
BERF62
BERF62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Hiçlik
Rep Puani : 46

renk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birgün nufüs dairesine gittik oğlumla- oğlum o zaman 8,9 yaşlarındaydı- nufüs cüzdanını yenilemek için... Herkes gibi numaramı aldım bekliyorum... Hiper Aktif bir çocuk ve o tip ortamlarda çocuklar çok sıkılır, ahret soruları sorar, susadım ya da tuvaletim geldi der sırasıyla bu halleri yaşadım... Sonra oğlum bi sakinleşti, bi sessizleşti bana sokuldu anlamadım nolduğunu! Meğer bütün bilgisayarların bağlı olduğu kasanın düğmesini kapatmış küçücük bir aralıktan görünüyordu. Memurlar birbirlerine bakıp noldu filan diyorlardı, bi tanesi işte şu çocuk yaptı diye bizi gösterdi...Beni düşünün artık Herkes bize bakıyor, söyleniyor, herkes stresli, sıra çok Çocuk ne bilsin filan dedim. Oğlumun elinden tutup kaçar gibi gittim ordan.
Uzun süre sonra işimi halletmek için gittiğimde o aralığı kapatmışlardı

Renk waye, nüfus daireleri kalabalık yerler Hakk'tan. Yoksa seni unutmazlardı... Evlatcan tam Dersimli yetişiyor desene
Sponsor Reklamlar

bilgeyol, renk ve ByMunzur bunu beğendiler.
BERF62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...