Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

Anı defteri...

Genel konular Katagorisinde ve  Her Telden Forumunda Bulunan  Anı defteri... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>renk Nickli Üyeden Alıntı Birgün nufüs dairesine gittik oğlumla- oğlum o zaman 8,9 yaşlarındaydı- nufüs cüzdanını yenilemek için... Herkes gibi numaramı aldım bekliyorum... Hiper Aktif bir çocuk ve o tip ortamlarda çocuklar çok sıkılır, ahret soruları sorar, susadım ya da tuvaletim geldi der sırasıyla bu halleri yaşadım... Sonra oğlum bi sakinleşti, bi sessizleşti bana sokuldu anlamadım nolduğunu! Meğer bütün bilgisayarların bağlı olduğu kasanın düğmesini kapatmış küçücük bir aralıktan görünüyordu. Memurlar birbirlerine bakıp noldu filan diyorlardı, bi tanesi işte şu çocuk ...

Seçenekler
Alt 19.01.13   #11
ByMunzur
Banned
Banned Users
Nereden: Müzik Diyarı
Rep Puani : 31
Smile Cevap: Anı defteri...

renk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birgün nufüs dairesine gittik oğlumla- oğlum o zaman 8,9 yaşlarındaydı- nufüs cüzdanını yenilemek için... Herkes gibi numaramı aldım bekliyorum... Hiper Aktif bir çocuk ve o tip ortamlarda çocuklar çok sıkılır, ahret soruları sorar, susadım ya da tuvaletim geldi der sırasıyla bu halleri yaşadım... Sonra oğlum bi sakinleşti, bi sessizleşti bana sokuldu anlamadım nolduğunu! Meğer bütün bilgisayarların bağlı olduğu kasanın düğmesini kapatmış küçücük bir aralıktan görünüyordu. Memurlar birbirlerine bakıp noldu filan diyorlardı, bi tanesi işte şu çocuk yaptı diye bizi gösterdi...Beni düşünün artık Herkes bize bakıyor, söyleniyor, herkes stresli, sıra çok Çocuk ne bilsin filan dedim. Oğlumun elinden tutup kaçar gibi gittim ordan.
Uzun süre sonra işimi halletmek için gittiğimde o aralığı kapatmışlardı

abla senin oğlun tam benlik bende küçükken herşyi kurcalardım hiç unutmamDiyarbakırdayken 5 6 yaşlarınaydım hala aklımda beyaz su bidonlaı vardı o zamanlar müziğe su bidonu çalarak başladım benim de kirvemin annesi var rahmetli oldu şimdi bizim evde o zaman yeni yapılan katlı evlerden neyse merdiven de oturmuşum elimde su bidonu başladım onu çalmaya ve ağzımla zurna çalıyormuşum gib sesler çıkartırdım neyse nene bastonla bi çıktı kapıya bana sus yeter kafamızı şişirdin diyo.. Ben de inadına E ne banane dedim çalmaya başladım nen bastonu merdivenlere bi vurdu ben ardıma bakmadan kaçtım yıllar sonra o neneyi Diyarbakırda gördüm bana baktı o dımdım ın sesi hala kafamın içinde demezmi ne tırstım dedim şimdi ksin hatırlayacak dalacak bana
Sponsor Reklamlar

bilgeyol ve renk bunu beğendiler.
ByMunzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.01.13   #12
BERF62
BERF62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Hiçlik
Rep Puani : 46
Standart Cevap: Anı defteri...

2002/Ocak...Lisedeydim, tam ara tatil zamanı. İstanbul'da kalın giymem ve hasta olmam, o kış nedense bir hasta oldum evde bir ay gripten yattım.
Neyse artık karne alacağız, hadi okula gideyim dedim ki;göz burun şarıl şarıl, boynumuzda poşu üstümüzde parka mont;okula babam arabayla götürüyor çünkü adım atacak derman yok.
Neyse koca spor salonu tören için dolmuş, bölüm başkanını buldum, hocam verin gideyim ayakta duramıyorum diye. Tuttu kolumdan, beni resmen sürükledi-dedi gidemezsin, okul birincisi oldun senin belgelerini müdür verecek, olur mu öyle şey? dedi.
Bir anda üstüm başıma baktım, o anı da pek algılayamadım aslında. Neyse ismimiz okundu, davete icabet etmemek olmazdı. Tipik Dersimli köy otobüsünden yeni inmiş gibi çıktı kürsüye konuştu
Herkes şaşırmıştı, böyle biri nasıl kaçbin kişide birinci diye çok tepki almıştım.
Ya buna ben kıskançlık demiştim ya eh hadi neyse.
Sonraki yıl böyle dönemlerde hep grand tuvalet gezdik. Dört sene boyunca, doğuştan fişlenmek yetmez gibi bir de tipten fişlenmiştik iyi mi ?
Sponsor Reklamlar

bilgeyol, renk ve ByMunzur bunu beğendiler.
BERF62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.01.13   #13
renk
renk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: istanbul
Rep Puani : 80

BERF62 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Renk waye, nüfus daireleri kalabalık yerler Hakk'tan. Yoksa seni unutmazlardı... Evlatcan tam Dersimli yetişiyor desene

Evet waye, benim ewlatcan o gün ilk kişisel eylemini yapmış oldu o gün bugündür sisteme karşı, ne zaman bir kırmızı düğme görse kapatası geliyor
Sponsor Reklamlar

bilgeyol, ByMunzur, BERF62 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
renk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.01.13   #14
Deniz
Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Co-Admin
Kurucu
Nereden: İzmir
Rep Puani : 102

küçükken anadolunun güzel bir kasabasında.ayva çalmıştım.:=)
Sponsor Reklamlar

bilgeyol, renk ve ByMunzur bunu beğendiler.
Alt 20.01.13   #15
Redsefa
Redsefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: ankara
Talking Cevap: Anı defteri...

Deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
küçükken anadolunun güzel bir kasabasında.ayva çalmıştım.:=)

tiz elleri çapraz bağlanıp kesüle,
Sponsor Reklamlar

dAbBe, renk ve ByMunzur bunu beğendiler.
Alt 20.01.13   #16
dAbBe
dAbBe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Oradan
Rep Puani : 32

Redsefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tiz elleri çapraz bağlanıp kesüle,

Ayvayi yedin Deniz kardes...
Sponsor Reklamlar

ByMunzur bunu beğendi.
dAbBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 20.01.13   #17
Deniz
Co-Admin
Kurucu

biride demiyorki hikayenin sonu ney pehh :=))
Sponsor Reklamlar

Alt 20.01.13   #18
ByMunzur
Banned
Banned Users
Nereden: Müzik Diyarı

Hiç unutmam ramazan ayıdna iş yeridne oruç tutmuyorum diye arkadaşlar kızar dalga geçerdi benlen bende onlar oruçluyken açlığın başa vurduğu an öğlen sıcağında toplu mail attım çalışanlara mailde yok yok su börek kebap ayran meyva tatlı : arkadaşlar o günden sonra bir daha benimle uğraşmadılar iyi bir ders oldu onlara
Sponsor Reklamlar

renk bunu beğendi.
ByMunzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 20.01.13   #19
renk
renk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: istanbul
Rep Puani : 80

Deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biride demiyorki hikayenin sonu ney pehh :=))

Hikayenin sonu noldu?
Sponsor Reklamlar

ByMunzur bunu beğendi.
renk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 20.01.13   #20
Deniz
Co-Admin
Kurucu

renk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hikayenin sonu noldu?

dağa kaçtı
Sponsor Reklamlar

renk bunu beğendi.

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...