Chp eski Tunceli milletvekili VEDAT SİNAN YERLIKAYA Chp'den istifa edip Akp'ye transfer olacağını söyledi.
CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, CHP'den istifa edip, Tunceli'de eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Ak Parti'ye geçeceğini açıkladı.
buda dönek alevi ve solcu dalkavuk,
alevi toplumunun,
neden mesafe kaydetmediği belli,
utanç verici,
dalkavuk ve dönek sinan
Tel tel tellerine,
Kurban olam dillerine Bilgeyol abim,
bunların solculuğu gösteriş şövenliğinden ibarettir.
Solcu omurgası ağır gelir böyle omurgasızlara.
Zamanında ben bu şahsın cemaatçi olduğunu ileri sürdüğümde tepki almıştım çevreden. Bu da kavanoz kapağı olsun
Chp eski Tunceli milletvekili
VEDAT SİNAN YERLIKAYA Chp'den istifa edip
Akp'ye transfer olacağını söyledi.
CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, CHP'den istifa edip, Tunceli'de eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Ak Parti'ye geçeceğini açıkladı.
buda dönek alevi ve dönek solcu dalkavuk,
alevi toplumunun,
neden mesafe kaydetmediği belli,
utanç verici,
dalkavuk ve dönek sinan
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, herhalde Sinan efendi, artık ulusalcılıkla bir fayda sağlayamayacağını anlamış, cemaatçilikte bulmuş yararı. Ne diyelim artık. Umarım Dersim halkı Akp eline kukla olmuş insancığa itimat ederek cemaatin Dersim üzerindeki planlarını gerçekleştirmesine izin vermezler.
İmam-ı Cafer-i Sadık buyurmuştur ki, “Pir ikidir. Piri kamil piri cahil. Piri kamil odur ki, Evladı Resul’den ola. Evladı Resul’den olmakla da olmaz. Çünkü; Evladı Resul’ün bütün güzelliğini, bilgeliğini, turaplığını, sevgisini ve hoş görüsünü üstünde taşıyan o kişi piri kamildir.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, herhalde Sinan efendi, artık ulusalcılıkla bir fayda sağlayamayacağını anlamış, cemaatçilikte bulmuş yararı. Ne diyelim artık. Umarım Dersim halkı Akp eline kukla olmuş insancığa itimat ederek cemaatin Dersim üzerindeki planlarını gerçekleştirmesine izin vermezler.
38 den beri Dersimi ele geçirmeye çalışan güçler hep avucunu yaladı ama bu sefer imamın ardusu dadandı umarım Dersim Hallkı gereken ceabı verecektir.
Gelsinler, gitsinler vız gelir tırıs giderler. Değişmeyen tek şey değişimdir. Nasıl davranılması gerekiyorsa, öyle davranılır. Yıllardır mücadele etmiş halkın hala gücü var. Yalakalığı bıraksın da otursun haline ağlasın. Bir de Dersim halkının Akp'yi sevdiğinden bahsetmiş, hasta hasta iyi güldüm ha, bu dalkavuklar da olmasa. Dersim'in yüzkaraları
Ülkesinde ölen işçilerin sayısını açıklarken bilgi sahibi olmayan
sayısı da hatırlatılınca "neyse 8" diye geçinen nevi şahsına münhasır! ı günün dalkavuğu ilan ettim.
Çorlu'da uzman çavuş olarak 20 yıldır askerlik görevini yürüten bir asker, "Alevi" olduğu için 1.5 yıldır baskı altında olduğunu söyledi.
"MEZHEBİN BENİ KIL EDİYOR
"
Kendisine yüzbaşı görevinde bulunan üstünün "Sen Alevisin, duruşunu, tipini, şeklini beğenmiyorum" dediğini anlatan uzman asker, gizli olarak sicilinin düşürüldüğünü anlattı. Uzman çavuş, "Üzerimdeki baskılar beni rahatsız ediyor. Neden böyle yapıyorsunuz' dedim. Bana 'Endamın, duruşun, mezhebin beni kıl ediyor. İşin açıkçası bu' dedi. 'Ben bu sözleşme döneminde seninle sözleşme yapmak istemiyorum' dedi. 'Böyle şey olur mu?' dedim. 'Benim mezhebimden, inancımdan size ne?' dedim. 'Ben işimi yapıyor muyum, yapmıyor muyum siz buna bakın' dedim. Bana 'Senin sicillerini düşürdüm, kendine dikkat et' dedi" açıklamasını yaptı.
dalkavuk ve yalakalık meslek olmaya devam ediyor.
Sponsor Reklamlar
__________________ Sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez.
Sokrates
HAYATIN SESİ’Nİ biz kurduk.
Biz susmadıkça
HAYATIN SESİ’de susmayacak.
Ve biz hiç susmayacağız.
Cuma İçten, Öner'e yönelik, ''Sen Diyarbakır'ı biliyor musun? Sen Kürt müsün? Diyarbakır'da niye yoksun? Tabela partisisin. Oy bile alamazsınız. Sizler, bizleri 1925'lerde de 37'lerde de 57'lerde de terk ettiniz. O günden beri Diyarbakır'a giremezsiniz. Girebilmek için abdest alman lazım senin. Biz seninle eşit değiliz, elhamdülillah. Zaten ben seninle eşit olmak istemem. Biz bu ülkenin sahibiyiz''