30.10.12
|
|
Co-Admin
Kurucu
Nereden: Ankara
Rep Puani : 10
|
Cevap: Pir Mehmet Abinin Oglu Hakka Yurumustur..
Sevgili dostlar, hepinize teşekkür ederim. Büyük oğlum Deniz, daha 27 yaşındaydı. 2 hafta önce hanım bir doktor kızla nikahı kıymıştı aniden... 22.10.2012 günü balayı dönüşü fenalaşmış ve ardından hastaneye kaldırılmış. Küçüklükte ortaya çıkan ve birçok ameliyat ve ilaç tedavisi sonucu iyileşen damar rahatsızlığının hortlaması sonucu Hakk'a yürüdü ertesi gün. (Sanal ortamda bunları anlatmam doğru bilemiyorum ama anlatacağım.) Ben ve eşim çalıştığımız için oğulma o dönem rahmetli annem ve rahmetli babam büyüttü sayılır. Ondan dolayı kardeşlerinden daha çok turna avazını duydu, daha çok güzel ortamda bulundu. Hakk bizi böyle günlerle sınamış. Babamın vefatının ardından kendime bir mezar ayarlamıştım. Meğerse o mezara ciğerparemi gömmek varmış. Devri daim olsun. Teşekkür ederim ki oğlum bana senin gibi bir çocuğun babası olma duygusunu yaşattığını için... İyi dileklerini, başsağlığı dileklerini esirgemeyen dostlara dolu dolu teşekkürler.
Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal turna özlüm, hoşçakal ilk göz ağrım.
(Babamın sizlere söylemek istedikleri... Şu an pek yazacak durumda değil. Ben yardımcı olurum.)
|
Sponsor Reklamlar
|
Konu yorgundemokrat tarafından (30.10.12 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
|
|
Alinti
|