Iki aydan beri aranizda bulunmaktayim, yalniz son zamanlarda yasanan olaylardan sonra, bu forumu terk etmeye karar verdim.
Bu kendi istegimle ayrildigim ikinci forum olacaktir.
Ilkinde sn. kral ciplak in süresiz banlanmasina tepkimden dolayi ayrilmisimdir.
Buradan ayrilisimin sebebi ise kibirisli nin beni tehdit edercesine, uyarmasi ve en sonunda beni ukalalikla suclamasindan dolayidir.
Öyle anlasiliyorki, bu forumda ben cok ukalalik etmisim.
Ukala birisinin bu forumda kalmasini sanirim sizde istemezsiniz.
Bilerek veya farkinda olmadan sizleri incittiysem, affola...
Hakkinizi helal edin!
sevgili deman saygi duydugum birisin bu sekilde ayrilmana üzüldüm ama orta bir yol bulsaniz bence kibrisli arkadasimizda hic bir zaman kimseyi kirmak istemez onun icin bence biraz düsün
saygilar
Iki aydan beri aranizda bulunmaktayim, yalniz son zamanlarda yasanan olaylardan sonra, bu forumu terk etmeye karar verdim.
Bu kendi istegimle ayrildigim ikinci forum olacaktir.
Ilkinde sn. kral ciplak in süresiz banlanmasina tepkimden dolayi ayrilmisimdir.
Buradan ayrilisimin sebebi ise kibirisli nin beni tehdit edercesine, uyarmasi ve en sonunda beni ukalalikla suclamasindan dolayidir.
Öyle anlasiliyorki, bu forumda ben cok ukalalik etmisim.
Ukala birisinin bu forumda kalmasini sanirim sizde istemezsiniz.
Bilerek veya farkinda olmadan sizleri incittiysem, affola...
Hakkinizi helal edin!
Sevgi ve saygilarimla
DEMAN
Sizinle bazi konularda ayri fikirlerde olsam bile ayrilmaniza karsiyim, bakiniz ben defalarca belirttigim gibi alevi olmamama ragmen alevilerin deyimiyle size bir cagrida bulunmak istiyorum, sayin DEMAN size kendi adima rizalik vermiyorum, lütfen ayrilmayiniz.
sevgili deman saygi duydugum birisin bu sekilde ayrilmana üzüldüm ama orta bir yol bulsaniz bence kibrisli arkadasimizda hic bir zaman kimseyi kirmak istemez onun icin bence biraz düsün
saygilar
SELAMLAR,,
Burada hepimiz bir amaç uğruna bir arada beraberiz sonuçta bir aileyiz burada kavgada olur tartışmada olur aile arasında kol kırılır yel yerinde kalır bencede en ufak bir anlaşmazlıkta aileyi bırakıp gitmek olmaz diyorum bir dava uğruna burada toplanılmışsa ve bu amaç uğruna sıkıntıları göğüs gereceksek top sesinede eyvallah demeliyiz kuş sesinede bencede düşün derim ,,
saygılarımla ,,,
Bu konuda sana akademisyen "profet" peygamber effendi, yardimci olabilir
Yukaridaki Kibrisliyla olan tartismanizda Kibrisliya yazdiginiz mesajda konuyla uzaktan yakindan en en ufak bir ilgim olmamasina ragmen benim adimi kullanarak yazdiginizi okumadan sizin gitmenize karsi ciktigimi ve rizalik vermedigimi yazmistim, bu mesajinizi okuduktan sonra da ayni sekilde gitmenize karsi ciktigimi ve rizalik vermedigimi yineliyorum fakat ufak bir maruzatimida! eklemek istiyorum, "bazi konularda" ayri fikirlerde olmamiza ragmen ve bu konuda iddia ettiginiz hukuksal aciklamalarinizi ispatlayamamaniza ragmen sizi daha "mert" biri olarak düsünmüstüm yani en azindan ilgisi olmayan kisileri baska konulara karistirmaycak kadar mert. Bu konuda yanildigimi bu mesaji okuduktan sonra anladim, "demekki her ben aleviyim diyen -eline-beline ve dahi diline sahip olamiyormus"
değerli deman can.eğer biz bir insan vücudu oluşturduğumuzu farzedersek damarlarımızdan biri kopuyor demektir.sizin gibi canlara ihtiyacımız var.çözülemeyecek sorun yoktur diye düşünüyorum.elbetteki bazı zaman eleştirilerimiz,farklılıklarımız olacak ama önemli olan yine kalplerimizin bir olması sağlam dostlukların olması.bence yine bir düşünün.
Foruma yeni üye oldum ama bir çok yazıyı dikkatle inceledim ve okudum.Foruma gerçekten yararlı bilgiler sunmuşsun,sunmuşsun ama görünen o ki dilimizi biraz sivri kullanmışız.Kıbrıslı üstadın size dediği pek bir şey yok,sadece sizinle sizin gibi konuşmaya çalışmış ve bunlar olağan şeyler.Bizim yolumuz bu gibi şeylerde nasıl davranılması gerektiğini sunmuştur,Dedelerimiz sürekli çağrıda bulunurlar birlik beraberlik için.Gelin de şu yolu hiç olmazsa bu ve benzeri sitelerimizde yaşatalım.Yeter ki gönüller kırılmasın.
Saygılar.
İlginç bir alfabetik sıralaması mevcuttu vücuda
Y’den başlayıp Ş’de son bulan bir sıralama gibi
Esrarengiz bir gülümse mevcut yüzümde
Tıpkı çarlı Çaplin’in tuhaf yürümesi gibi
Benimde dışardan izlenimlerim dogrultusunda;Cesaretli ve sözünün arkasında duran bi yapıya sahip oldugunuzu görebilmek mümkün.Biraz asi yönünüz sanırım fazla buna istinaden,gerginlik anında hemen parlamanız normal.
Daha geniş düşünüp,burada olmaktan mutlu oldugunuzu düşünüyorum.
Sevgili DEMAN kardeşim neden forumdan ayrılıyorsun... Bu sence yeterli bir neden mi? Kıbrıslı can, burda sana kötü niyetli bir şey demedi. Ben senin Kıbrıslı'nın verdiği tepkiye kırıldığını biliyorum. Biraz sert bir üslup kullandı. Kabul... Fakat olayı bu kadar uzatmanın alemi var mı... Senin gibi can, neden böyle yapıyor sorgulamaktayım... Lütfen biraz daha düşünün ve kal...
DEMAN can sanki bizim bir kusurumuz olmuş gibi birde elveda diye bir topik açmış!... Kusurulu olduğu halde değerli PİRYOLU üye canlarımızın gitmemesini istediği halde yazdığı tarihten bugüne 3 gün geçmesi bile hatasını anlamasına yetmemiş. Bu saatten sonra ben kal diye bir yazı yazmayacağım değerli canlar. Hatasını anlayana verilecek,yazılacak,özürdilenecek zaman geçmiş ondan dolayı kendi hatasını anlamak yerine bunu duygu sömürüsü olarak algılyor bu konuyuda açılmamak üzre kilitliyorum.
Kendisine geriye kalan hayatında başarılar diliyorum. Bizlere kattığı bilgilerinden dolayıda ayrıca teşekür ediyorum..
Bu konunun burda son topik olarak kalmasını diliyor birdaha gündemde olmamasını istiyorum....