Sponsor Reklamlar

Turgut Öker Hakkınızda Bilginizi Almak istiyorum

Siyaset,Politika ve Ekonomi Katagorisinde ve  Seçimler Forumunda Bulunan  Turgut Öker Hakkınızda Bilginizi Almak istiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...

Ağaç Şeklinde Aç8Beğeni
  • 2 gönderen cem_guvenc
  • 1 gönderen Pir Mehmet
  • 2 gönderen DEMAN
  • 2 gönderen cem_guvenc
  • 1 gönderen ayvaz58

Seçenekler
Alt 14.05.11   #1
cem_guvenc
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: İstanbul
Rep Puani : 20
Standart Turgut Öker Hakkınızda Bilginizi Almak istiyorum

Sizce bu Turgut Bey nasıl birisidir. Avrupa'daki aleviler için neler yapmıştır da gelmiş buradaki canlar için birşeyler yapmak istiyor ve niye Kılıçdaroğlu gibi kökenimiz olan (sadece genelleme) dersimden çıkma bir genel başkan geldiğinde ortaya çıkıyor...
Sponsor Reklamlar

cangibi62 ve kral çıplak bunu beğendiler.
cem_guvenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 14.05.11   #2
Pir Mehmet
Co-Admin
Kurucu
Nereden: Şiran
Rep Puani : 54
Standart Cevap: Turgut Öker Hakkınızda Bilginizi Almak istiyorum

İzzettin Doğan ve Fermani Altun'dan iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Sponsor Reklamlar

"-dost-" bunu beğendi.
Pir Mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 15.05.11   #3
cangibi62
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: gurbetten
Rep Puani : 30

sahsi görusum...

kendisi aleviligi islam disi yorumliyarak-cem evlerinde kurani yasakliyarak benim icin aleviligi yozlastiran biridir..cunku devrimci ve siyaseti cem evlerine alet eden birdir...benimsemiyorum ne göruslerini nede siyasetini...

sonucta bulundugu bölgede ayrimciliga dek gidildi.ve aleviler bölundu---türk alevisi kurt alevisi olarak görunsede asil neden siyaset görusleridir..peki birlestirici baskan böylemi olur???

Hz ALIyi arap alevisi olarak yansitip baska aliyi benimsemeside ayri dert ASIL ALEVILIGI dejenere etmistir..bu yuzden sevmiyorum benimsemiyorum ....kendisini....
Sponsor Reklamlar

Bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye...
Günlük menfaatler için onurunu terketmeye...
Bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya
Değmez bu hayat.........
cangibi62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 16.05.11   #4
DEMAN
Banned
Banned Users
Nereden: Almanya

Pir Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzzettin Doğan ve Fermani Altun'dan iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Sevgili Pir Mehmet, seninle ayni fikirdeyim, ancak onun islam disi aleviligi savunmaktan vazgecmesinden sonra ve sonrasinda sevgili Sinan ISIK cana bir kac kisi tarafindan atilan iftiralara sessiz kalmasindan sonra, benim gözümden düsmüstür.
Herseye ragmen, izzetmullah ve fermanmullah hocaefendilerden daha iyi oldugunu söyleyebilirim, o en azindan alevi katliamlarini gündemde tutabiliyor, bunlarin hesabinin sorulmasi gerektigini biz Alevilere hatirlatiyor. Bunlar onun artilaridir, diger alevi-islamcilarin zarardan baska hicbir faydasi yoktur, olmamistir.

Saygilar...
Sponsor Reklamlar

"-dost-" ve Pir Mehmet bunu beğendiler.
DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 16.05.11   #5
cem_guvenc
Kıdemli Üye
Üye

Ben bu adamı ve çevresini yakından gördüm gittim görüşlerini merak ettiğim için dinledim her 2 cümlesinden birinde sünni yezid başka bişey yok niye gidip bu partiye oy verelim orada sünniler var burada yezidler var senin olduğun biyer varmı peki. Biraz da insanlığa önem versek nasıl olur. Sunnilerden de insan olan bizim gibi düşünen aydın çok insan var. Bu dönemde bu bey orada tek başına napıcak bizimi savunacak 550 milletvekili içerisinde bi can. bi partiye geçip oradan haklarımızı savunsa daha iyi olmaz mı. Bu partinin BDP olacağını hayatta sölemem. Bakıyorum da alevilerin çoğunlukla olduğu yerlerde 1. Bölgede Sebahat Tuncel Turgut Oker oraları karıştırıyor kime yarıo bu resmen bölünüyoruz.
Sponsor Reklamlar

Pir Mehmet ve cangibi62 bunu beğendiler.
cem_guvenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 16.05.11   #6
ayvaz58
ayvaz58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye
Rep Puani : 10

istanbul 1. bölgede oyların bölünmesine neden olan kişilerden birisi diyebiliriz, siyasi olarak Chp yi desteklerim desteklemem o tartışılacak bir durum ama birinci bölgede oy bölünmesi zaten fazla olacaktı şimdi biraz daha artacak,çok büyük bir oy alacağını düşünmüyorum meclise giremez diye tahminim,girsede çok fazla birşey beklmiyorum açıkcası,alevilerin savunulacak hakları var fakat tek başına ondan bir umudum yok.... bakalım görelim az kaldı ne olacak ne bitecek
Sponsor Reklamlar

Alevi bunu beğendi.

Koyun beni hak aşkına yanayım
DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN
ayvaz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...