Sponsor Reklamlar

Alevi katliamlarinin Ardindan Alevi durusu

Alevi'lik Ana Forum Katagorisinde ve  Bir Alevi'nin Gözünden Türkiye Forumunda Bulunan  Alevi katliamlarinin Ardindan Alevi durusu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>19 Yildir uyuyoruz Nasil bir uykuysa Hala uyanamadik.. Onlarca yuzlerce belkide binlerce insanimiz katledildi, biz hala laylay lom baska birsey yok.. Cok degil 15 Yil Bu Yola Baskoydum. Gecmisi bilemem Neler yasandi nelerle karsilandi bilemiyorum. Ama Malesef Gorunen Koyde Kulavuz istemiyor. Yillardir Alevi Dernek vakif ve Sitelerinin teknik sorumlulugunu yapiyorum. Genclerimizi alevilige cekmek icin forumlar yaptik icine alevilik disinda hayata dair herseyi paylasdik. aleviligi sevdirmeye calisdik.. aradik arastirdik. Nedense bir turlu basaramadik. Sadece Ben degil yuzlerce alevi sayfa ve sitesi ...

Seçenekler
Alt 03.07.12   #1
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 199
Standart Alevi katliamlarinin Ardindan Alevi durusu

19 Yildir uyuyoruz Nasil bir uykuysa Hala uyanamadik.. Onlarca yuzlerce belkide binlerce insanimiz katledildi, biz hala laylay lom baska birsey yok..

Cok degil 15 Yil Bu Yola Baskoydum. Gecmisi bilemem Neler yasandi nelerle karsilandi bilemiyorum. Ama Malesef Gorunen Koyde Kulavuz istemiyor.
Yillardir Alevi Dernek vakif ve Sitelerinin teknik sorumlulugunu yapiyorum. Genclerimizi alevilige cekmek icin forumlar yaptik icine alevilik disinda hayata dair herseyi paylasdik. aleviligi sevdirmeye calisdik.. aradik arastirdik. Nedense bir turlu basaramadik. Sadece Ben degil yuzlerce alevi sayfa ve sitesi bunu basaramadi. Simdi 1 elin parmaklari kadar Alevi forumlari yok olanlarda birbirimize destek vermeye calisiyoruz ama nafile olmuyor facebookda grup aciyoruz 57 bin kusur can var ama bakiyorum bin veya 2000 kisi paylasilani okuyor o 1000 kisiden dar catlasa 10 bilemedin 20 kisi yazilani okuma nezaketinde bulunup cevap veriyor. bazen ortaligi karistiranlara bile musamma gosteriyoruz cunku cok cabuk gaza gelen bir gencligimiz var, yazilani okuyup anlamak yerine ustun koru birsekilde belden asagi kufurler edip sayfadan o kisiyi uzaklastirmaya calisiyor sevgili canlarimiz..

Simdi Genclerimize Abi ve Ablalarimiza Bazi Suallerim olcak..

1) 19 yil gecdi makimakin uzerinden degisen ne oldu.
2) Alevi Dernek ve vakiflari neden tek cati altinda birlik olamiyorlar, Kimisi alici kimisi velici olmus..
3) Alevilik Deyince Ne anliyorsunuz, Sizin icin Alevilik neyi cagristiriyor.
4) Ozellikle Son yillarda muzigimiz inancimiz suistimal ediliyor. Her kisi elinde baglama ile adeta show yapiyor, Bir Arastirmaci bir alevi olarak bu durum icime sinmiyor malesef canlar..
5) Neden Genclerimiz Aleviligi ogrenmiyorlar, Alinmayin Gencler Malesef bilmiyoruzsunuz cunku 1o yildir alevi forumlari ve siteleri ile ilgileniyorum,cok az kisi kendini gelistirmis ve mumkum mertebede bilgiye sahip..
Canlar Nereye Kadar Boyle gidicek biri veya birileri buna dur demiyecekmi, icinizdeki Aleviyi uyandirin Lutfen Kimliginize kulturunuze sahip Cikin Sahip Cikinki Baska Sivaslar Baska maraslar yasanmasin..

Ask Ile..

Alevi Dostlar ve www.piryolu.com {Cihan}
Sponsor Reklamlar

Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 29.10.12   #2
klanland
Yeni Üye
Üye
Nereden: mersin
Rep Puani : 10
Standart Cevap: Alevi katliamlarinin Ardindan Alevi durusu

aleviler ne bir olabiliyor ne de birbirlerini kolluyorlar! birbirlerini çekememezlik, birbirine destek olmama bizim sonumuzu getiriyor farkında değiliz. özellikle metrepollerde insanlarımız çok bilinçsizler.
Sponsor Reklamlar

klanland isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...