miSbon Nickli Üyeden Alıntı
|
zöhre ana ve tarikatcilari bu forumada el atmışlar üzüldüm ama klasik hareketleri konu acildimi birisi gelir uye olur patlatir kınama yazisini yok boyle yok şöyle... zöhre ana forumada piryolunu eklemişler kınama yazısı bence kendilerini kınasinlar...
onlardan ricam taktiklerini degişsinler...ve bu forumdan uzak dursunlar bunaldik artik yaptıklari şeylerden düşünce özgürülügü diye bişey vardir gerci onlarda olsa hemen kınama eylemine gecmezlerdi..
bu linktende kınama eylemlerini okuyabilirsiniz... zöhre ana ve tarikatcilari kınıyorum sizi...
http://www.zohreanaforum.com/diger-s...na-konusu.html
|
Ben anlayamiyorum, ilgili sitenin yoneticilerinden bir cevap bekliyoruz, konuyu acan arkadas direk zohreana hakkinda hakaretde bulunmamis alinti bir makaleyi paylasip uyelerin dusunceleri ve fikirleri hakkinda bilgi edinmek istemis..
Piryolu sitesi ozgur bir sitedir, Ataturkde elestirilir, Hz, Alide bizi biz eden beynimizdir. Kulakdan dolma hiakeyelerle degil kanit ve belgelerle tartisiriz..
Ayrica Alevi site veya forumlarinin birbiri ile laf dalasi, hakaretlere varan tartismalari hic kimseye birsey kazandirmaz..!
10 yili askin bir bilgi birikimim var , Bir cok Kisinin Agzi Süt Kokarken, Bilgisayarin B sini bilmezken ben Argede Bilgisayar, Televizyon Tamiri ile ograsiyordum..
Bunca yillik internet ve reel gecmisimde hakkinda bilgi sahibi olmadigim bir site bir kisi hakkinda It ürür kervan Yürür gibi cumleler kullanmadim ve kullandirtmadim..
Tekrar Söylüyorum, ilgili kisi hakkinda bir bilgim yok. Lakin ilgili kisiyi savunuyordum, hatta sitelerinde yazilarimda mevcutdur..
Alevilik ozde degil sozde olmus, bir Alevi baska bir aleviye can diye hitap ederken bu arkadaslar "it" kelimesini telaffuz ediyolar..
Benim "ZohreAna" ve kerametleri hakkinda bir bilgim yok, lakin ona inanlarindan Alevilikden haberleri yok...
Kimse bu Saygin sitedeki uyelere IT kelimesini yakistiramaz, buna hakkida yoktur, Tartismaninda bir seviyesi vardir. o sitenin uyelerine Konusma uslubu terbiye ve talim dersi verecek halimiz yok..
uyelerimizden Ricam seviyeyi dusurmeyelim, yanlisliklara ve yanlisla karsilik vermeyelim..
Her insan hata yapabilir umarim ilgili arkadaslarda hatalarinin farkina varirlar..