Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.13   #8
bilgeyol
bilgeyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BİZİM KABEMİZ İNSANDIR...
Yönetici
Üyelik tarihi: Jun 2012
Nereden: KERBELA-KOBANİ
Mesajlar: 11.315
Rep Puani : 76
Standart Cevap: DEMOKRATİK çözüm için MÜCADELE.!!!.


Ayvalıtaş davası biber gazıyla başladı


Kırmızı Haber | 21 Kasım 2013 | Alt Manşet, Manşet, Sol Haber, Son Dakika
Gezi Parkı direnişinde 1 Mayıs Mahallesi’ndeki eylemde bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş davası, kamuoyundan gizli yapılmaya çalışılıyor.


İSTANBUL – Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı önünde duruşma öncesi çok sayıda vatandaş pankart açarak davaya destek vermek için toplandı. “Mehmet Ayvalıtaş için buradayız, katillerin peşindeyiz” şeklinde pankart açan grup, dava öncesinde adliye önünde bekledi. Mehmet Ayvalıtaş’ın annesinin de adliyeye giriş yaptığı görülürken, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel,Ethem Sarısülük’ün annesi, Ali İsmail Korkmaz’ın babası ve Berkin’in babası da Ayvalıtaş’ın ailesine destek olmak için adliyeye geldi.
BİBER GAZLI MÜDAHALE
Davaya bakan İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi, duruşma salonuna sadece Ayvalıtaş ailesi ile kazada yaralanan şahsın alınmasına karar verdi. Dava için Kartal’daki İstanbul Anadolu Adliyesi’ne gelen yüzlerce kişi, duruşma salonu önünde beklerken, salona basın mensupları dahil kimsenin alınmayacağı belirtildi.
Mehmet Ayvalıtaş’ın anne ve babası, yaralı müşteki ve milletvekilleri alındıktan sonra kapı kapatılınca, salona girmek isteyen kitleye polis biber gazıyla müdahale etti.
-------------------------------------------------------------------
DEMOKRATİK MUHALEFETİ ÖLDÜRMEK İÇİN,
SUÇLULAR KORUNUP,
SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANLARA ZULÜM DEVAM EDİYOR,
GEZİ DİRENİŞİNDE TUTUKLU BULUNANLARIN DAVALARI,
TOPLUMDAN KAÇIRILMAYA DEVAM EDİYOR,
İKTİDARIN GEZİ DİRENİŞİNDEN KORKTUĞU BES BELLİ,
AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK,
DEMOKRATİK CUMHURİYET MÜCADELEMİZ SÜRECEK,
BU DAHA BAŞLANGIÇ.............
Sponsor Reklamlar

__________________
Sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez.
Sokrates




HAYATIN SESİ’Nİ biz kurduk.
Biz susmadıkça
HAYATIN SESİ’de susmayacak.
Ve biz hiç susmayacağız.

EVRENSEL GAZETESİNİ DESTEKLEYELİM.

DERSİMİ UNUTURSAN MARAŞ,
MARAŞI UNUTURSAN SİVAS,
SİVASI UNUTURSAN GAZİ,
GAZİYİ UNUTURSAN SONUN OLUR.



ALEVİLİK YOLDUR...
bilgeyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti