![]() |
Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıdır?
Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıdır?
Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıdır? Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıdır? Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıdır? |
Cevap: Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıd
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM :o
|
Cevap: Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıd
Bence bir Alevinin nüfus cuzdanının arkasına Alevi yazılamlıdır İslam Alevi değil çünkü ben Aleviliğin İslam boyunduruğu altına kalmasına karşıyım. Saygılar
|
tek din vardır o da islamiyettir... alevilik de islam içinde yer alır....alevi diye yazı geçirilirse kimliğe alevi olarak kendimizi islam dışı olduğumuzu gösteririz...inşallah böyle bir sistem gündeme çıkmaz...yoksa vay halimize .....
|
Laik bir ülkede nüfüs cüzdanında din/inanç hanesi olmaz, derhal kaldırılmalıdır.
Mutlaka olacaksa ben ALEVİYİM arkadaş İslam potasında beni eritmene izin vermem. Alıntı:
Tek din mi , yahu dünya üzerinde 2000 din var ne tek dini ne sayıklıyosunuz. |
Alıntı:
|
2000 tane var dedin sıra ile yazarmısınız rica ediyorum sayıları atlamadan yaz...
|
Alıntı:
sizin gibilr yüzünden asimile oluyoruz , aleviligi islam potasında eritemeyeceksiniz, kralda kralcı kesilip cember sakal yobazlardan daha yobaz kesilenler bu kültürü eritemeyecektir. bu böyle bil,ine |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:19. |
Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.