![]() |
..:: PirYolu.com ::.. Katagorisinde ve Tanışma/Kaynaşma Bölümü Forumunda Bulunan Sitemize nereden katılıyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Isvicre nin /Schaffhausen/ Kantonundan Hergun sitemize giris yapiyorum,...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tanışma/Kaynaşma Bölümü Bizrbirimizi buradan daha iyi tanıyalım...Yeni üyelerimiz kendilerini burdan tanıtabilirler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
özel üye
|
Bende Cihan kadar yakın olmasamda, istanbul Sarıgazi'den aranıza katılıyorum .... ................... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ""ÖNCE İNSAN"" ""YORUMUN BENİM İÇİN DEĞERLİ"" |
|
|
|
| ayyil Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (06.12.09) |
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
selam arkadaşlar ben erkan siteye ankara keçiören den katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
İstanbul Avcılar
![]() "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... Bırak MUNZUR özgür aksın; HASAN KEYF'ine baksın! |
|
|
|
![]() |
| Tags: katiliyorsunuz, katlyorsunuz, nereden, sitemize |
| Etiketler |
| katiliyorsunuz, katılıyorsunuz, nereden, sitemize |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|