08.05.14
|
|
BİZİM KABEMİZ İNSANDIR...
Yönetici
Nereden: KERBELA-KOBANİ
Rep Puani : 76
|
Cevap: sempozyuma davet
guldenn Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba arkadaşlar
İki aydır PirYolu.com forumunu takip ediyorum, zaman zaman benim de paylaşımlarım oldu. doktora öğrencisiyim, bu forumun işleyişi ve hedefleri ile ilgili etnografik (yani katılımcı gözleme dayalı) bir çalışma yürüttüm. Değerlendirmelerimi yarın Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsünde bir sempozyumda sunacağım. Çalışmaya başlamadan önce bilgeyol ile irtibata geçmiştim. Sizlerin bir kısmı şehrini İstanbul olarak belirtmiş. Burada olan kullanıcıları yarınki sempozyuma davet etmek isterim. Program çok geç açıklandığı için ancak yazabildim. Oturum yarın saat 9.30'da başlıyor. Gelemeyenler için makalemin forumla ilgili değerlendirme bölümünü sizlerle paylaşabilirim.Sizlerin görüşlerini de almak isterim.
Gülden
|
değerli guldenn can,
yarınki sunumunuzda olmayı çok isterdim fakat istanbulda olmadığım için katılamayacağım.istanbuldaki canlarımızın katılımı bizleri çok memnun eder.
sunumunuzu başarılı bir şekilde tamamlamanız temennimizdir kardeşim.
sevgilerle.
ilerleyen günlerde tezinizi formumuzda konu başlığı açarak,
anlatırsanız memnun oluruz...
DAVET
Değerlendirmelerimi yarın Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsünde bir sempozyumda sunacağım. Çalışmaya başlamadan önce bilgeyol ile irtibata geçmiştim. Sizlerin bir kısmı şehrini İstanbul olarak belirtmiş. Burada olan kullanıcıları yarınki sempozyuma davet etmek isterim. Program çok geç açıklandığı için ancak yazabildim. Oturum yarın saat 9.30'da başlıyor
|
Sponsor Reklamlar
|
Biz susmadıkça
HAYATIN SESİ’de susmayacak.
Ve biz hiç susmayacağız.
EVRENSEL GAZETESİNİ DESTEKLEYELİM.
DERSİMİ UNUTURSAN MARAŞ,
MARAŞI UNUTURSAN SİVAS,
SİVASI UNUTURSAN GAZİ,
GAZİYİ UNUTURSAN SONUN OLUR.
ALEVİLİK YOLDUR...