![]() |
..:: PirYolu.com ::.. Katagorisinde ve Tanışma/Kaynaşma Bölümü Forumunda Bulunan Tanışalım - Kaynaşalım (Hadi Kendinizden Bahsedin ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Öncelikle tüm canlara merhaba ! forumda daha güzel bir ortam sağlamak adına yeni uye olan canlarımız biraz kendilerinden bahsederlerse seviniriz..... Tabi öncelikle forumumuza yani ailemize hoşgeldiniz..... .........................
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tanışma/Kaynaşma Bölümü Bizrbirimizi buradan daha iyi tanıyalım...Yeni üyelerimiz kendilerini burdan tanıtabilirler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Öncelikle tüm canlara merhaba ! forumda daha güzel bir ortam sağlamak adına yeni uye olan canlarımız biraz kendilerinden bahsederlerse seviniriz..... Tabi öncelikle forumumuza yani ailemize hoşgeldiniz..... ...................... |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to ayyil For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Selamun aleyküm canlar.Yeni açmış olduğunuz forum güzel olmuş hayırlı olsun.ben Balıkesirdenim,paylaşımı severim.herkeze iyi forumlar dilerim
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to genie10 For This Useful Post: | ayyil (13.10.09), Cihan Tas (13.10.09), DeathAngel (14.10.09), hfdc06 (02.11.09), KÜÇÜK MELEK (15.01.10) |
|
|
#3 |
|
özel üye
|
Hoşgeldin can aramıza güzel paylaşımlarda bulunman dileği ile ,,,, .................... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ""ÖNCE İNSAN"" ""YORUMUN BENİM İÇİN DEĞERLİ"" |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderetör
|
Merhaba arkadaşlar ben yeniden gelmiş bulunmaktayımdır =))
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Merhabalar nasıl söylesem kendimi beni Alİ yi arıyorum.Engin sonsuzlukta.Biliyorum o kadar yakın ki, ama ben göremiyorum.Kim bilir belkide o benim.Yanlışlar bize doğru yapmayı öğretti demekki her yanlış asla giden yolda doğru imiş önemli olan bunu okuyacak göz ve akılda.
Aşk ile. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
malatya akçadağ ilçesi karapınar köyündenim malatya merkezde oturyorum hayırlı olsun çok güzel olmuş en azından dünyanın her tarafında yaşayan bütün canlarla tanışma fırsatımız olacaktır çok teşekkür ederim
|
|
|
|
| onat Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | ayyil (20.10.09) |
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
merhaba canlar ben tokat artovalıyım,yozgatta öğretmen olarak çalışmaktayım