![]() |
..:: PirYolu.com ::.. Katagorisinde ve Tanışma/Kaynaşma Bölümü Forumunda Bulunan Tanışalım - Kaynaşalım (Hadi Kendinizden Bahsedin ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hosgeldin can seni aramizda gormekden mutluyuz...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tanışma/Kaynaşma Bölümü Bizrbirimizi buradan daha iyi tanıyalım...Yeni üyelerimiz kendilerini burdan tanıtabilirler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
|
Hosgeldin can seni aramizda gormekden mutluyuz
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Junior Member
|
Ankara çubuk tan ADIM DOGAN aranıza yeni katıldım.tüö canlara selamlar
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Administrator
|
Hos geldin can seni aramizda gormekden son derece mutluyuz paylasimlarinla bizi yanliz birakmazsin umarim
Sitedeki her canin dusuncesi bizim icin altin degerindedir |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Junior Member
|
selam canlar ben 1.1.1968 çorumluyum öncelikle buform da emegi geçen tüm canlara tesekürlerimi sunarım ANK da ikamet etmekteyim eh bukadar ))
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
|
selam canlar ben 1.1.1968 çorumluyum öncelikle buform da emegi geçen tüm canlara tesekürler
imi sunarım ANK da ikamet etmekteyim eh bukadar )) |
|
|
|
|
|
#47 |
|
sıbel
|
Merhaba,ben sivas doğumluyum Ankara Dıkmende oturuyorum.secreter olarak yabancı bır sırkette çalışıyorum, forumuda nette dolasırken gordum ve uye oldum aranıza kabul edersenız sevınırım, çok güzel bır sıte bir alevı olarak cok mutlu oldum. en azından dünyanın her tarafında yaşayan bütün canlarla tanışma fırsatımız olacaktır çok teşekkür ederim emeğı geçen kişilere.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Administrator
|
Hosgeldin Can ne Demek tabiki kabul ederiz sitede sadece alevi canlar yok sunni kardeslerimizde var
Dusuncelerine katiliyorum bizi yorumlarin ve paylasimlarinla yanliz birakmazsin umarim |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Junior Member
|
selam arkadaslar ben can istanbuldan DERSİMLİYİM
Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir
İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
єѕяα кüвяα
|
hepiniz hoşgeldiniz...
![]() ------------------------------------------------
Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil, hakarettir. HZ.ALİ --------------------------------------- Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... **************************************** "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" |
|
|
|
![]() |
| Tags: bahsedin, hadi, kaynasalim, kendinizden, tanisalim |
| Etiketler |
| bahsedin, hadi, kaynasalim, kendinizden, tanisalim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|