03.02.10
|
|
Yeni Üye
Üye
Rep Puani : 10
|
cemlerde toplum olarak ne kadar sosyaliz yanlişlara dur demek için fikir almam lazim
merhaba canlar gördüğüm cemlerde toplum sistemetik bir düzen içinde yanlişi doğru kabul ederek dişarida haksizliğa uğrayan bacilarimizi görmezlikte gelmekte kimse cem evinte taciz edildiğine dahir konuşmaya cesaret edemiyor tabi sadece bir örneği bu kaedeş kavgasi komşu yıllarca birbirine küs olmasi bir komşu öbürünün hakinda dedi kodu yapip ama cem evinde saygin bir yerde olduğu için davali konuşama cesareti bulamiyor ve sahir gibiler cemde yapilan bağişlar nereye kime gidiyor yaşadiğim ilçede cem adina bir fakirimize el uzatildiğini görmedim duymadim kayitli üyelere baktimi hep varlikli insanlardir anlaşilmayan bir sistem var ortada ne er meydani var nede sorunlarin konuşulduğu nede eşitliğin olduğu bir ortam bulamadim bu konuda aydinlatilirsam bende bulunduğum bölgede er meydanina cemin kurulacaği zaman izin vermeyecem darginlar haksizliğa iftirayla yıtilip kaılkılanlar dile gelmeyene kadar bu konuda ne yapacağimi tartişma konusu olarak sunuyorum saygilar herkese şimdide teşekür ederim
|
Sponsor Reklamlar
|
|
|
Alinti
|