03.01.11
|
|
Yeni Üye
Üye
Nereden: izmir
Rep Puani : 10
|
Cevap: Sünni Bİr İnsan ALEVİ Olabilirmi?
Kıbrıslı Nickli Üyeden Alıntı
|
Arkadaşlar geçmişten günümüze kadar gelen bazı düşünceler vardır Alevilikle ilgili bilirsinizki. Benim merak etttğim Alevi Mezhebinin Üyeleri Olan İnsanlar Olarak EN BAŞTA KENDİMİZİ ne kadar sorguladığımız ve daha sonra İnandığımız , İnanılan ve Kabul Edilen Değerlerin Gerçekte Tamamının Doğruyu Yansıtıp Yansıtmadığını Ne Kadar Sogulayabildiğimizdir.
Daha açık konuşmak gerekirse biz aleviler olarak Tüm Dünya Milletlerine Tek Bir Gözden Bakan , Barışı , Adaleti , Özgürlüğü ve Eşit olmayı savunan insanlarız.
Şimdi Sorumuza Gelelim ; Sünni Mezhebine Üye Olan Bir İnsanın , Daha da geniş düşünürsek Bir Hristiyanın veya başka bir Dine mensup bir insan kendi isteğiyle ALEVİ OLABİLİRMİ???...
Alevi veya Sünni OLan Tüm Canlardan Bu Soruya Vericekleri Cevabı Çok Merak Ediyorum.
İlk önce bu sorunun cevabını bulduktan sonra düşüncelerimizi farklı konulara değinicez...
|
benim anneannemin babasida yezitmis,kendi istegi ile Alevi olmus sonrada anneannemin annesini almis.ve dayimin karisida yezitti simdi sagdiclari var,insallah yakinda Ceme girerler.
|
Sponsor Reklamlar
|
|
|
Alinti
|