gezgin1881 Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba canlar
bunun tamamen bir oyun oldugunu bütün canlarımız biliyor. Biz gecmişimizi unutmadık bu forum dahil her forumda yazıyoruz gecmişte osmanlı ile ittifak kurup kürtlerin alevileri nasıl katlettiklerini belgeleriyle ortaya koyduk
saygılarımla
|
sevgili Can bende kurt alevisiyim ne olcak simdi biri bisey yapti diye kalkip herkesi ayni kefeye koymak dogrumudur
alevi inancina ters duser bu soylediklerin kendi dusunceleri herkesin dusuncesi gibi soyleme bu sitede bir cok etnik kokenden irkdan ve mehzepden insan var
site piryolu.com ve pirin yoluna yakisir sekilde konusalim nedense buna sunni kardeslerimiz uyarken kendi insanimiz uymuyor yanlis yapiyorsunuz
gazi ,madimak,maras daki olaylar yuzunden butun sunni ve muslumanlara kin duyuyormuyuz hayir herkes ayni degil nedense senin icinde bir kurt dusmanligi sezinliyorum
Ben Alhas asiretine bagli bir canim asiretin dedesi alevi kurtdur ve kantarmalidir
bu arif sag kivircik alinin ve diger sanatcilarin soyledigi degislerin % 50 si dedeler tarafindan nefese alinmistir
turkiyede alevi kurtleri birseye tutulmuyor nedense alevilik ayridir kurtluk ayridir lutfen karistirmayalim
Bu sitede kurt olup senden daha alevi ve senden daha ataturkcu olan kisiler var
umarimim bu tutumun devam etmez cunku dusuncelerin dusmanca bize yakismaz seni sert bi dille uyariyorum
ALevi olmak sadece aliyi sevmek degildir , onun izinden gidip ask-i niyaz etmektir
kul hakki yemektir herkesi ayni kefede gormemektir
Bolucu kurt varsa bolucu turkde vardir bolucu ermenide vardir bu bize hepsini kotuleme hakki vermez...