20.02.11
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Australia
Rep Puani : 10
|
Dayak Yiyen Kadina Yardim Etme Dayak Yersin!
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde araştırma görevlisi olan Cenk Yiğiter ve Hakan Mertcan, sokak ortasında bir kadının dövülmesine müdahale edince saldırganın ve esnafın saldırısına uğradı.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde araştırma görevlisi olan Cenk Yiğiter ve Hakan Mertcan, fakültenin bulunduğu Cebeci semtinde yürümek için saat 23.00 sıralarında dışarıya çıktıklarında Sedat K. adlı bir kişinin, bir kadını sokak ortasında dövdüğüne tanık oldular. Yoldan geçen bir kadının da müdahale ederek engelleme çabasına rağmen Sedat K. adlı saldırganın kadını dövmeye devam etmesine müdahale eden araştırma görevlileri “ne oluyor” diye seslendiler.
Saldırgan ise yolun karşısına çıkarak “siz ne karışıyorsunuz?” diyerek asistanlara saldırdı. Sedat K.’nin ardından yeğeni de asistanlara yumruk atarak müdahale edince tartışma büyüdü. Tartışmanın büyümesiyle ise esnafın da asistanlara saldırdığı öğrenildi.
Saldırganların darbeleri sonucunda Cenk Yiğiter’in burnunda üç kırık oluşurken, hastaneden 7 gün iş göremez raporu verildi.
sendika.org
|
Sponsor Reklamlar
|
Dedim namaz kılmak Hiç fayda etmez!
Dedi kılar gibi görünüyorum..
Dedim ya gerçekleri görüyor musun?
Dedi düşünmeye eriniyorum..
Dedim ya cennete nasıl girilir?
Dedi cehennemde aranıyorum...
...
|