17.10.10
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Australia
Rep Puani : 10
|
Faşist Vuruyor Polis Gözaltına Alıyor
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde Yunus K. adlı öğrenci ülkücü faşistler tarafından satırlı saldırıya uğradı. Polis saldırıya uğrayan öğrencinin arkadaşlarını gözaltına aldı. Olayın bir benzeri de Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde yaşandı
Marmara Üniversitesi’nin Nişantaşı’nda bulunan İletişim Fakültesi önünde Yunus K. adlı Kürt öğrenci ülkücü bir grup tarafından dün (15 Ekim) saldırıya uğradı. Satırla başından yaralanan Yunus K, Amerikan Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ameliyata alındı.
Saldırının ardından hastane önünde olaya tepki gösteren öğrenciler de polis saldırısına uğradı. Polis 7 öğrenciyi biber gazı sıkarak ve darp ederek gözaltına aldı. Gözaltına alınan öğrenciler “arkadaşımızı bıçaklıyorlar, ama bizi gözaltına alıyorlar” diyerek tepki gösterdi.
Bir polis-faşist işbirliği de Erzurum’dan
Öte yandan Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde de benzer bir olay yaşandı. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde ülkücü faşist bir güruh Kürt öğrencilere saldırı düzenledi. Saldırının ardından olay yerine gelen polis, saldırıya uğrayan 3 öğrenciyi gözaltına aldı.
Sendika.Org
|
Sponsor Reklamlar
|
Dedim namaz kılmak Hiç fayda etmez!
Dedi kılar gibi görünüyorum..
Dedim ya gerçekleri görüyor musun?
Dedi düşünmeye eriniyorum..
Dedim ya cennete nasıl girilir?
Dedi cehennemde aranıyorum...
...
|