06.09.10
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: bakıpta görülemeyen uzanıpta tutulamayan yerden...
Rep Puani : 20
|
Cevap: Buluşma
ayyil Nickli Üyeden Alıntı
|
Şaka bir yana arkadaşlar bu tür buluşmalara ben çok katıldım aktif olarakta görev aldım. Ortamın nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum ... Ancak bende yönetimin bir takım kaygılarına katılıyorum tamam üye sayımız çok güzel ancak yapılan paylaşımlara ve aktif olma (yani forumu benimseme ) olarak baktığımızda pek başarılı olduğumuz söylenemez. Devamlı birilerinin itip kakması ile iki üç yorum yapan üyeler "biz bir aileyiz ve hadi buluşalım" diyebiliyorsa hiç söyleyecek sözüm yok ... Sanırım biraz sert konuştum ancak bunlar gerçekler, sanal hayatımız tam olarak yokki bunu sosyal hayata taşıyalım ...
İlla buluşma olsun diye tutturulursa tabiki bende varım, ancak sonrası için hayal kırıklığı olabilir ...
.................................................. ..
|
Öncelikle yukarıda belirtmiş olduğum ifadenizi size yakıştıramadığımı bilmenizi isterim. Burada 2-3 yorum yapan dediğiniz kişilerle forumu bir yerlere taşıyıp birlik ve beraberliği güçlendirebileceğimizi pekala sizde biliyorsunuz.Yoksa sizin söylediğinizden hareket edilecek olursa buluşmayı da yapmayalım o söylediğiniz 2-3 yorumuda yapmayalım birlik ve beraberlik içinde olmayalım daha iyi... İlaveten herkes bu konuda isteğini ve zamanının bir kısmını bir şekilde buna ayırmasını sağlamalıyız ki daha güçlü ve güzel bir ortam oluşmasını yapabiliriz.
Ve keza endişelerinizde haklı olduğunuz noktaları bizde bilmekteyiz ama bunu her türlü engele rağmen bu söylemiş olduğumuz buluşmalarla ber taraf edilebileceğini düşünmekteyim. Sevgiyle kalın...
|
Sponsor Reklamlar
|
sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan
o, işte…
Oruç Aruoba....
Biz kendimizi adadık o renklere..Ayrılık nedir bilmedik yüreğimizde..Öyle bir bağlandık ki ölüm bile diz çöktü önümüzde..
|
|
Alinti
|