![]() |
Genel konular Katagorisinde ve Her Telden Forumunda Bulunan Şu an ki durumunuz nedir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>hadi bakalım canlar şu an ki durumunuz,ruh haliniz nedir? ben mutluyum ve umutluyum...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Her Telden Forum kategorilerinde yer bulamadığınız konular... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
hadi bakalım canlar şu an ki durumunuz,ruh haliniz nedir?
ben mutluyum ve umutluyum ![]() "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... Bırak MUNZUR özgür aksın; HASAN KEYF'ine baksın! |
|
|
|
| eso Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | sinancan (29.12.09) |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
hepimizin oldugu gibi hayeller içindeyiz
umarım bi gün gerçekleştiririz biz canlar hep birlikteyiz elele verdin mi sorunları çözeriz çünkü biz alevyiz biraz şiir gibi oldu ama böyle şu an durum olarak ![]() |
|
|
|
| sinancan Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (29.12.09) |
|
|
#3 |
|
єѕяα кüвяα
|
üzgünüm ve canım sıkkın
![]() ------------------------------------------------
Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil, hakarettir. HZ.ALİ --------------------------------------- Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... **************************************** "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" |
|
|
|
| KÜÇÜK MELEK Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (29.12.09) |
|
|
#9 |
|
özel üye
|
Dün gece saat iki de yatmış sabahın köründe ( körü dediğim saat 7 oluyor ) kalkmış ve bütün gün çalışmış biri nasıl oluyorsa işte öyleyimmm.. ![]() ................. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ""ÖNCE İNSAN"" ""YORUMUN BENİM İÇİN DEĞERLİ"" |
|
|
|
![]() |
| Tags: durumunuz, nedir |
| Etiketler |
| durumunuz, nedir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|