![]() |
Alevi Yerleşim Yerleri Katagorisinde ve Çorum Forumunda Bulunan Çorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Corum'un Alevi koyleri Internet' aginda bu liste karsima cikti alintiladim benim köyüm Eymir, Asagidaki köylerin %80 nine gitmisimdir.Bize sinir olan köy , Harmancik. Merkez (89 Koy) Kussaray, Eymir, Harmancik, Sarmasa, Hizirdede, Büget, Güvenli, Karasar, Ataköy, Palabiyik, Atçali, Pancarlik, Kavacik, Eskiekin(karisik), Kaziklikaya, Turgut, Tolamehmet, Sekerbey(karisik), Yogunpelit, Sazak, Çobandüven, Ahmetoglan, Üçköy, Örencik, Karagöz, Himiroglu, Gökçepinar, Kadideresi, Mollahasan, Sanliosman, Düdüklü, Mustafaçelebi, Gökköy, Kozluca, Sevindikalan, Mühürler, Teslim, Karacaköy, Kiliçören, Büyükdivan, Budakören, Yenice, Kadikiri(karisik), Tahran, Çayhatap, Sapaköy, Narlik, Karadona, Çagsak, Evciortakisla, Evciyenikisla, Evcikuzkisla, Yenihayat, Sarinbey, ...
|
![]() |
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Corum'un Alevi koyleri
Internet' aginda bu liste karsima cikti alintiladim benim köyüm Eymir, Asagidaki köylerin %80 nine gitmisimdir.Bize sinir olan köy , Harmancik. Merkez (89 Koy) Kussaray, Eymir, Harmancik, Sarmasa, Hizirdede, Büget, Güvenli, Karasar, Ataköy, Palabiyik, Atçali, Pancarlik, Kavacik, Eskiekin(karisik), Kaziklikaya, Turgut, Tolamehmet, Sekerbey(karisik), Yogunpelit, Sazak, Çobandüven, Ahmetoglan, Üçköy, Örencik, Karagöz, Himiroglu, Gökçepinar, Kadideresi, Mollahasan, Sanliosman, Düdüklü, Mustafaçelebi, Gökköy, Kozluca, Sevindikalan, Mühürler, Teslim, Karacaköy, Kiliçören, Büyükdivan, Budakören, Yenice, Kadikiri(karisik), Tahran, Çayhatap, Sapaköy, Narlik, Karadona, Çagsak, Evciortakisla, Evciyenikisla, Evcikuzkisla, Yenihayat, Sarinbey, Seyfe, Mislerovacigi, Bürüoglu, Hamdiköy, Serban, Sirikli, Morsümbül, Bektasoglu, Seydimçakalli, Arpalik, Altinbas, Kertme, Karakeçili, Sahinkaya, Ülkenpinari(çerkes), Dereköy, Eskiören, Kizilkir, Inalözü(karisik), Hacibey, Dut, Çalticak, Aslanköy, Esençay, Eskiköy, Çalyayla, Kiailpinar, Acipinar, Dutçakalli, Erdek, Çukurören, Çanakçi, Deller, Ömerbey, Laloglu. Alaca (48 Koy) Harhar, Karkin, Kalinkaya, Çevreli, Karamahmut, Alacahöyük, Imat, Keslik, Çelebibag, Eskiyapar, Gicikli, Külah, Çomar, Perçem, Velet, Degirmendere, Haydar, Sögütözü, Onbasilar, Akçaköy, Kayabüget, Kuyumcusaray, Yenice, Karetepe, Koçhisar, Balçikhisar, Isaagaci, Akören, Yeniköy, Kürkçü, Sogucak, Bozdogan, Büyükkeslik, Kilavuz, Akpinar, TUTLUCA(Benim köyümdür), Dereyazici, Büyükcamili, Küçükcamili, Geven, Kuzkisla, Degirmenözü, Çirçir, Akçasoku, Küre, Koyunoglu, Mazibasi, Çikhasan. Mecitözü (20 Koy) Köseeyüp, Bogazkaya, Kalecik, Dagsaray, Kayai, Alancik, Totali, Kavakli, Koyunagli, Karacuma, Yesilova, Boyaci, Geygoca, Hisarkavak, Kozören, Körücek, Karacaören, Sorkoglan, Akpinar, Konaç. Sungurlu (18 Koy) Karakaya, Beyyurdu, Sekerhaci, Gökçam, Kamisli, Körkü, Çiçeklikeller, Sarikaya, Alembeyli, Kemalli, Akpinar, Inegazili(karisik), Oglaközü, Cevheri, Çayan, Çayan, Magmatli, Akçali, Ortaköy (12 Koy) Asar, Büyükkiska, Senemoglu, Cevizli, Kavakalan, Incesu(karisik), Oruçpinar, Kuyucak, Kizilhamza, Findikli, Yaylacik, Salvar. Osmancik (5 Koy) Çampinar, Kumbaba, Baltaci Mehmet Pasa, Yagsiyen, Karagaç. Iskilip (6 Koy) Kiliçdere, Ibik, Veletler, Hasandegen, Karlik, Cingillioglu. Bogazkale (3 Koy) Sariçiçek, Yazi, Yanica. Ugurludag (3 Koy) Büyükerikli, Küçükerikli, Gökçeagaç(karisik). Laçin (3 Koy) Gökgözler, Kuyumcu(bir mahallesi), Gözübüyük. Dodurga (2 Koy) Obruk, Mehmet Dede Tekkesi. Kargi (1 Koy) Karapürçek Bayat (1 Koy) Eskialibey. Corum'un Toplam Alevi Koyu Sayisi Merkez; 89 Koy Alaca; 48 Koy Mecitözü; 20 Koy Sungurlu; 18 Koy Ortaköy; 12 Koy Osmancik; 5 Koy Iskilip; 6 Koy Bogazkale; 3 Koy Ugurludag; 3 Koy Laçin; 3 Koy Dodurga; 2 Koy Kargi; 1 Koy Bayat; 1 Koy Toplam; 211 Koy |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| corum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|