![]() |
Alevi'lik Ana Forum Katagorisinde ve Cem Evlerimiz Forumunda Bulunan Ankara çubuk dalyasan köyü cem evi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: elifff Nickli Üyeden Alıntı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] yukarı emirler köyü semah ekibi Sağolasın eliff can benden önce davranmışsın...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Cem Evlerimiz Cem Evlerimizin Tanıtımları,Yerleri, Faaliyetleri... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
|
Alıntı:
![]() Sağolasın eliff can benden önce davranmışsın "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... Bırak MUNZUR özgür aksın; HASAN KEYF'ine baksın! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
|
Dalyasan'ın cem evini görünce Meşeli'nin diğer adıyla Sarıkürt'ün cem evine benzetim çok benziyor...Ayrıca Susuz'unda cem evi gerçekten güzel ve büyüktür bakıyım resimleri varsa bende eklerim...Emekleriniz Hak katına yazıla...
Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? |
|
|
|
| hfdc06 Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (06.12.09) |
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
canlarımız süperler
resimlerde dikkat ettim de aleviligin özundeki Atatürk sevgisini birkez daha gördüm cem evi duvarlarında hz ali yanında , kim ne derse desin Aleviler Atatürkçülügün ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekcileri olmaya devam edecektir sevgi ve muhabbetle... Bismişah Allah Allah Gerçege hüü
Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali Atam izindeyiz... Teslim abdal ocagından dede |
|
|
|
![]() |
| Tags: ankara, dalyasan, ubuk |
| Etiketler |
| ankara, cem, çubuk, dalyasan, evi, koyu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|