![]() |
Alevi'lik Ana Forum Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Canlar Bir Alevi İle Sünni Arkadaş Olabilir Mi Sizce? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Canlar bir alevi ile sünni arkadaş olabilir mi sizce?? ben çok denedim hepsi de değerli insanlardı ama muhakkak bir yerlerde çatlaklık veriyo ve bu ilişki bitiyo arkadaşlık denmiyo buna da.yani ben yapamıyorum bilmem siz yapabiliyomusunuz.yorumlarınızı bekliyorum...
|
![]() |
|||||||
| Anketler Alevi'lik le ilgili her konuda anketleri buradan takip edebilirs ve oylayamaya kayılabilirsiniz... |
| Anketimiz: Canlar bir alevi ile sünni arkadaş olabilir mi sizce? | |||
| Evet olabilir |
|
4 | 57.14% |
| Hayir olmaz |
|
2 | 28.57% |
| Kisiye bagli |
|
0 | 0% |
| Ben karismam |
|
1 | 14.29% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
olabilir bence oda insan bizde insanız..
ben aleviyim ama aleviden çok sünni arkadaşlarım var |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| kemar Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | FlussComp (17.06.10) |
|
|
#4 |
|
вєşιктαşιм нαуαт ѕєηѕιη..
|
bende yapamıyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
evet olabilir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
ikiside laikse olur aleviler zaten laiktir ama sünnilerde laik ise arkadas olurlar bence
|
|
|
#7 | |
|
Member
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
Alıntı:
Yaşadıgımız topluma bir bakalım,sunni yada alevi kim inancının geregini tam olarak yerine getiriyor .... hiç kimse Fakat ahkam kesmeye kalkınca oy şu gunah vay bu haram, Anında sıgınma alanı belli gunahlara sıgınıyoruz fakat ne zaman karşımızdaki insanın yanlışlarında ,kendimiz yapaarken o yanlışları olur olur bidahaki sefere yapmam veyahut bu son deriz hepimiz kendimize bakarsak karşımızdakine bakmadan önce arkadas olunabilir ha bu alevi yada suunilerin yada diğer toplulukların kendi arasındaki ilişkilerinde de gecerlidir.
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
insan olanla arkadaş olunur güzellik asıl olandır ama hakk muhammed ali yoluna
düşman olanla dğil |
|
|
|
| kardelen Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | meyou (19.04.10) |
|
|
#9 |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
sunni ile hristiyan arkadaş olabilirken;bunun dinen bir mahsuru olmazken neden alevi sunni arkadaş olmayacakmış...Ne yazııkki, Türkiyede kendini ,birkaç radikal cemaate bağlamaısıyla, müslüman zanneden katı taassup dincilere sorsanız , alevileri dışlarlar ..onlar zındıktır,işimiz olmaz cümleririni dillerinde papağan gibi tekerrur ettirirler
Konu omergul tarafından (06.02.10 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Bu tip olaylar benim düşünceme göre olmaz çünkü kendi çevremde o kadar insan gördüm alevi-sünni evliliği ama hepsinin sonu husranla bitiyor
|
![]() |
| Etiketler |
| alevi, alevi arkadas, alevi sunni, arkadas, arkadaş, bir, canlar, ile, olabilir, sizce, sunni, sunniden can olmaz, sünni, İle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|