Cevap: Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıd
Bence bir Alevinin nüfus cuzdanının arkasına Alevi yazılamlıdır İslam Alevi değil çünkü ben Aleviliğin İslam boyunduruğu altına kalmasına karşıyım. Saygılar
Cevap: Nüfüs cüzdanını arkasında islam yazan yere islam/alevi veya alevi yazılmalımıd
tek din vardır o da islamiyettir... alevilik de islam içinde yer alır....alevi diye yazı geçirilirse kimliğe alevi olarak kendimizi islam dışı olduğumuzu gösteririz...inşallah böyle bir sistem gündeme çıkmaz...yoksa vay halimize .....
Laik bir ülkede nüfüs cüzdanında din/inanç hanesi olmaz, derhal kaldırılmalıdır.
Mutlaka olacaksa ben ALEVİYİM arkadaş İslam potasında beni eritmene izin vermem.
Alex Nickli Üyeden Alıntı
tek din vardır o da islamiyettir... alevilik de islam içinde yer alır....alevi diye yazı geçirilirse kimliğe alevi olarak kendimizi islam dışı olduğumuzu gösteririz...inşallah böyle bir sistem gündeme çıkmaz...yoksa vay halimize .....
Niye vay halimize yakarlar mı asarlar mı neyden korkuyorsunuz !
Tek din mi , yahu dünya üzerinde 2000 din var ne tek dini ne sayıklıyosunuz.
2000 tane var dedin sıra ile yazarmısınız rica ediyorum sayıları atlamadan yaz...
Burası egonu tatmin etmek için açılmış bir eglence sitesi degildir, google'a yaz teker teker oku , bunu bilmek için einstein olmaya gerek yok.
sizin gibilr yüzünden asimile oluyoruz , aleviligi islam potasında eritemeyeceksiniz, kralda kralcı kesilip cember sakal yobazlardan daha yobaz kesilenler bu kültürü eritemeyecektir. bu böyle bil,ine
Var ol, sen beni güldürsün ya, Hakk da seni güldürsün... Biz Aleviler, inancımızı İslam potasında eritmeyiz. Zaten Alevilerin memlekette ikinci sınıf muamele görmeleri bu temele dayanır.
Pir Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
Var ol, sen beni güldürsün ya, Hakk da seni güldürsün... Biz Aleviler, inancımızı İslam potasında eritmeyiz. Zaten Alevilerin memlekette ikinci sınıf muamele görmeleri bu temele dayanır.