![]() |
Video Arşivi Katagorisinde ve Alevi'lik ile ilgili Genel Videolar Forumunda Bulunan ŞEREFSİZ İMAMi izle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>valaha soyelenecek okadar sey varki ama soyluyemiyoruz cunku allah korkumuz var...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Alevi'lik ile ilgili Genel Videolar Alevi'lik ile ilgili Genel Videoları Burada Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
Member
|
Atatürk hala burda ve hep yaşayacak...Ya sen nerdesin zavallı...
Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? |
|
|
|
| hfdc06 Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | gezgin1881 (06.02.10) |
|
|
#3 |
|
özel üye
|
Sayy sayy adi .... siz sen sin be utanmaz adam bu ne cürett ya piss insan ... Allahın halis kulu sensen ben allahın kulu değilim o zaman ....
......................... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ""ÖNCE İNSAN"" ""YORUMUN BENİM İÇİN DEĞERLİ"" |
|
|
|
| ayyil Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | gezgin1881 (06.02.10) |
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
ben suniyim ,alevi kardeşlerimi ve dostlarımı çok seviyorum.bu anasını kim ne yaptığı belirsiz asıl şerefsiz bu günkü ip..... hocası
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Seni aramizda gormekten mutluyuz... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ahhh Atam Ahhhh
bunları gördükçe tek eksiginin bu gibi insanları yeterince ipte sallandırmadıgını düsünüyorum. Bizler var oldukça sen rahat uyu iç ve dıs dsmanlarına her zaman haddini bildirecek gücte olacagız cünkü seninde dedigin gibi muhtac oldugumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur Ne mutlu Türküm diyene... Bismişah Allah Allah Gerçege hüü
Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali Atam izindeyiz... Teslim abdal ocagından dede |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Gördüğüm şuki O imam hakaret ediyor ama sizde hakaret ediyorsunuz
fark nerede çok farklı değilsiniz onun gibi düşünmediğimizi çok daha farklı şekilde anlatabiliriz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Konu alternatif tarafından (28.02.10 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
sıbel
|
Örümcek beyınlı yaratıklar bunlar,yaratık diyorum çünkü Allah böyle insanlar yaratmaz bu zihniyet değilmi insan yakan.Hankı kitapda yazıyor adam yakmak.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: imami, izle, serefsiz |
| Etiketler |
| imami, serefsiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|