![]() |
Alevi'lik Ana Forum Katagorisinde ve Alevi Basın-Yayın Organları Forumunda Bulunan En Cok Hangi Alevi Kanalini İzlediniz ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sitemizdeki Canlar En Cok Hangi Alevi Kanalini İzlediniz ?...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Alevi Basın-Yayın Organları Alevi Tv ve Radyoları Hakkında Bilgiler ve Açıklamalar... |
| Anketimiz: Hangi Alevi Kanalını Daha Çok İzliyorsunuz ? | |||
| Cem TV |
|
20 | 26.67% |
| Dem TV |
|
9 | 12.00% |
| Yol TV |
|
32 | 42.67% |
| Su TV |
|
8 | 10.67% |
| ekin |
|
6 | 8.00% |
| Katılımcı sayısı: 75. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
ağırlıklı SU TV ve CEM TV fakat CEM TV yi ne zaman açsam sürekli tartışma olması sıkıcı oluyor oysaki Aleviliği tanıtan anlatan konulu dizi olur belgeseller olsa daha güzel olur gibi geliyor bana..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Su Tv'den soğudum.Ya geçen haberleri kürtçe sundular.Nasıl bir şey bu ??
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to gokkoz For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
yol ve dem tv
![]() son dönemlerdeki tutumu dolayısıyla cem tv yi izlemiyorum 8 kasımda mitinge destek vermeyip bizi yakanların yandaşı bir partinin kongresini verdiler cem tv çok tuhaf davranıyor bu aralar "Ne Mutlu İnsanım Diyene!" Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir İnsan Bedeninde Coşku Selidir Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor... Bırak MUNZUR özgür aksın; HASAN KEYF'ine baksın! |
|
|
|
| eso Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | FlussComp (19.12.09) |
|
|
#6 |
|
Moderatör
|
Daha çok Cem Tv'yi izliyorum..
özellikle perşembe akşamları saat 20.00'da Birlik cemi güzel bir proğram.. ve yine güncele ilişkin Türkiye'nin saygın aydınlarıyla yapılan tartışma proğramları çok güzel.. Diğer kanallarımızı da izliyorum.. umarım daha çok çoğalırız.. iyilik güzellik ve milletimize faydalı olma yolunda aralarında hoş bir rekabet olur.. Haber Kanalları olarak, ART, Kanal B, Halk Tv, Ulusal Tv, Haber Türk tercihlerim arasında Konu Dede-baba tarafından (01.02.10 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
cemtv yandaş medya gibi davranıyor .. alevi çalıştaı ile bi bağlantısı var die tahmin ediyorum..ayrıca, sivas katliamının 1 numaralı sanığı temel karamollaoğlu "efendiyi" davadan kurtarmak için millet vekili yapan akp hükümetinin yaptığı hiç bir alevi çalıştayını desteklemediiğimi belirtmek istiyorum..akp bu konudaki samimiyetini ortaya koymak istiyorsa, maraş, çorum ve sivas olaylarının faillerini ortaya çıkarıp yargılamalı , aynı zamanda kendilerinin bu zamana kadar aleviler hakkındaki faşizan düşüneleri ve pratikleri için tüm alevi halkından özür dileyerek siyaset sahnesinden çekilmelidir..kişisel olarak akp nin yapacağı en güzel alevi çalıştayı bu olurdu die düşünüyorum...
h.ilkay |
|
|
|
| kommagene Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (01.02.10) |
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
dem & ekin ama qeneLLikLe ekin izLenio bizim evde
[size=16pt]Gidene kal demeyeceksin....
Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...[/size] |
|
|
|
![]() |
| Tags: en cok, hangi alevi, kanalini izlediniz, zlediniz |
| Etiketler |
| alevi, cok, en cok hangi alevi, hangi, izlediniz, kanalini, kanalini izlediniz ?, İzlediniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|