20.10.10
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: ankara
Rep Puani : 10
|
Cevap: Üyeliği İptal Edilenler (Ban) - Tek Konu
MaviadaLI Nickli Üyeden Alıntı
|
Duzeltiyorum bir Anlik Kizginliktan Dolayi Silmisler Kelimesini Yazmis Bulunmaktayim. Simdi Duzeltiyorum Konu Silinmedi. Sepete Atildi. SEBEP : Bu Baslikta Daha Onceden Bir Konu Bulunmaktadir Ustune BIR DE azar Isittim Yok Sen Konulari Okumadan Konu Aciyorsun Vs vs.Halbu ki boyle bir Konu Daha Once ACILMAMIS. Bunuda Gecelim Ban Atildi Ban Atanda Neden Attigini Bilmiyor Eger Azicik Ciddiyetlikle Bu Site Yurutuluyorsa Buyrun Konusalim. Kim Hakli Kim Haksiz Belirteyim Haksiz Isem Silerim Kendimi Bu Siteden. Konu : Hz. Alinin Kilici Zulfikar Suanda Nerededir? Silen Ve Banlayan DevrimciCHE ve Merdan. Burada Kisa Bir Paragraf Koymak Istiyorum Biliyorum ki Suanda Benim Avatarim Cok Degisik Bir Avatar Bu Avatardan Dolayidir Ki Bu Tur Seylere Maruz Kaliyorum. Soyleyeceklerim Bunlardan Ibarettir. YONETICI VE USER Arasinda Fark olabilir. Bir Yanlislikda Olabilir O Ayri Mesele. Mesele Ozur Dilenmesi Gerekiyorsa Bu Userde Olabilir Adminde Yoneticide Farketmez. Tesekkur Ederim.
|
burda yöneticide olsa hiç kimse keyfi bir şeyler yapamaz silemez buna izin vermeyiz ama hiç kimse suçsuz yere banlanmaz muhakkak bir sorun olmuştur
|
Sponsor Reklamlar
|
Bedenin orucu, irâde ve ihtiyarla azaptan korkup sevâba girmeyi, ecre nâil olmayı dileyerek yemekten kesilmektir. Nefsin orucu, 5 duyuyu öbür suçlardan çekmek, kalbi de bütün şer sebeplerinden ayırmaktır. Kalbin orucu, dil orucundan; dilin orucu, karnın orucundan hayırlıdır.
h.z Ali
|
|
Alinti
|